Home » Revelion in Bucuresti 2017 » REVELION 2017 LA PALATUL GHICA TEI

REVELION 2017 LA PALATUL GHICA TEI

Oferta REVELIONUL LA PALAT – PĂȘEȘTE PE COVORUL ROȘU LA PALATUL GHICA TEI

 

sigla

PALATUL GHICA TEI

Str. Doamna Ghica nr. 5 [harta]
Zone – Tei, Colentina, Bucuresti

REZERVĂRI PRIN TELEFON
0784.123.442, 0784.123.450
PREȚ: DE LA 550 LEI

DESPRE PALATUL GHICA TEI

Situat in inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectura, cu un trecut tumultuos, reprezentând o mărturie vie a tradiției și a culturii românești, Palatul Ghica Tei va ofera posibilitatea de a calatori in timp si de a simti emotiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

DE LA550 lei

Petrece alaturi de noi un Revelion de basm, demn de povestile cu regi si regine. Paseste in noaptea dintre ani pe covorul rosu, si intra intr-o ambianta eleganta, in care atmosfera va fi intretinuta cu muzica live interpretata de Raluca Stoica si Alex Tomaselli, aranjamente muzicale marca DJ Van Haar, și multe surprize.

Preparatele exclusiviste gătite cu suflet și servirea impecabilă vor face deliciul serii.

PROGRAMUL REVELIONULUI

  • Muzica live cu Raluca Stoica si Alex Tomaselli
  • Aranjamente muzicale marca DJ Van Haar

INFO PREȚ

Prețul unui bilet este de la 550 lei.

REZERVĂ CHIAR ACUM PRIN TELEFON

0784.123.442, 0784.123.450

www.palatulghicatei.ro

MENIUL REVELIONULUI 2017

Miniaperitive (Canapés) – Tartine cu rosii chery si parmezan (rosii chery, busuioc, parmezan), Bruscheta de cozonac cu mascarpone, smochina confiata si ardei copt, Crocantele cu creveti si avocado (aluat fraged, creveti, avocado), Cupe fillo cu mango piept de pui afumat, ardei gras,ceapa verde, Frigarui de branzeturi cu struguri, Sunca parma rucola si cascaval, ardei copt rosu, Tartine cu mac, somon afumat pe crema guacamole, rosie uscata si crema avocado, Rulouri de prosciutto, para, salata rucola, parmesan, lime, Blinis cu somon afumat si smantana si ceapa verde, Almond cu pere si branza brie si busuioc (pere, branza brie), Castravete cu ansoa si oua de prepelita, Minicupe cu pui si lamaie, coriandru, Minifrigãrui cu boconcinii, rosii cherry, busuioc, Blue cheese, nuci, menta, miere (blue chesse, menta, nuci)

Miniaperitive calde – Rulouri de peste la tava invelit in prosciutto cu salvie si sos de capere, Somon la gratar cu lime si capere, Crispy ribs cu sos de coriandru, Pui la grãtar cu busuioc si parmezan (piept de pui, busuioc, parmezan), Minisaltimbocca cu busuioc si unt (triunghiuri carne vita, jambon, unt), Cotlete de porc cu mere si salvie

Garnituri – Orez salbatic cu unt si legume la tigaie (orez cu mix de legume), Fasole verde cu unt si ciuperci, Cartofi la cuptor cu ou si mozzarella, Penne cu brocoli, panceta si sos de smantana dulce, Dovlecei si conopida pane, Legume la gratar cu sos de branza

Salate – Salata Cesar (iceberg, crutoane, pui, dressing maionezã), Salata Colleslaw (varza alba, rosie, capere, hrean, maioneza), Salata de cruditati cu nuca, Salata de sfecla rosie cu migdale si hrean

Desert – Sortimente de miniprajiturele: Chesse cake cu fructe, Mini Amandine, Mini Eclere, Tarte asortate, Ciocolatina, Ciococaramel, Coffe Cake, Desert cu mascarpone si fructe de padure, menta si frisca, Mini frigarui de mere la cuptor cu miere si nuca, Frigarui de fructe cu sos caramel

MENIU BAR

Whiskey J&B, Votca Absolut, Martini, Campari, Gin, Rom, Vinul casei alb/rosu, Sampanie la intampinarea noului an

Coca-Cola, Fanta, Sprite, Santal Portocale, Apa plata/minerala, Cafea

Pe 31 Decembrie, Palatul Ghica Tei vă așteaptă la Revelion 2017!

About

Lasă un răspuns

Filme365.com